Instrumente Facebook

Facebook are o varietate de instrumente pe care le poti folosi pentru reclame, dar cele mai importante si utile doua instrumente pentru administrarea Campaniilor, Seturilor de reclame si Reclamelor sunt Ads Manager si Power Editor.

Ads Manager

Ads Manager este unul din instrumentele pe care agentii de publicitate de pe Facebook il pot folosi pentru a crea, administra si optimiza reclamele pe Facebook, insa si pentru a masura rezultatele. Avantajele utilizarii Ads Manager sunt:

  • Crearea, editarea si administrarea Campaniilor, Seturilor de Reclame si Reclamelor
  • Selectarea unui obiectiv specific aliniat obiectivelor tale de business
  • Selectarea pozitionarii
  • Tintirea persoanelor specifice la care doresti sa ajungi cu Reclama ta.
  • Crearea si utilizarea audientelor specifice
  • Vizualizarea rezultatelor detaliate ale Campaniilor, Seturilor de Reclame si Reclamelor tale
  • Vizualizarea rezumatului de facturare, istoricului platilor si administrarea informatiilor privind modalitatea de plata

Poti accesa Ads Manager de aici: https://www.facebook.com/ads/manager

Power Editor

Power Editor este similar cu Ads Manager insa e mult mai avansat. Optiunile sunt mai extinse, insa cel mai important este ca e creat pentru acei agenti de publicitate care creeaza si administreaza mai mult Reclame simultan. Agentii de publicitate pot economisi timp prin realizarea anumitor operatiuni in masa si avand un control si o privire de ansamblu mai precisa asupra campaniilor.

Poti accesa Power Editor de aici: https://www.facebook.com/ads/manage/powereditor

Business Manager

Business Manager este creat pentru agentiile care au nevoie sa administreze multiple conturi de reclame si clienti dintr-o interfata unica, centralizata.

Daca se potriveste nevoilor tale si ai nevoie sa creezi un cont de Business Manager, o poti face de aici: https://business.facebook.com

Recommended Posts