Singura Agenție de Social Media Advertising din România care te învață secretele propriului model de afacere.

Afacerea ta la cheie, în domeniul advertising-ului online pe Facebook și Instagram

Învață pas cu pas cum să-ți construiești propria agenție în online advertising și cum să aduci rezultate clienților tăi cu ajutorul reclamelor pe Facebook și Instagram, urmând un plan concret și bine definit de acțiune.

Investiția ta în curs este 997€

Când te-ai simțit ultima dată cu adevărat liber?

Sunt puține momente în viață când te simți cu adevărat liber. Unul din ele este atunci când ești copil și parcă poți sa faci orice. Simți că nu ai limite iar imaginația funcționează la cote maxime.

Ce se întâmplă cu noi toți atunci când creștem și devenim adulți?

Ajungi la scoală, apoi liceu și facultate și mai departe ți s-a spus ca singura cale este sa te angajezi într-un loc sigur pentru că este bine să ai siguranța zilei de mâine.

Uite așa ai ajuns să îți vinzi ore prețioase din viața pentru un salariu de foarte multe ori prea mic, care nu te satisface. Parcă nu mai simți nici o plăcere în ceea ce faci și parcă totul se întâmplă doar ca să ai ce pune pe masă următoarea lună.

Si totuși tu ai o presimțire, știi că există ceva pentru tine mult mai bun de atât, o viață mult mai împlinită și plină de bucurie.  Știi că dacă ai avea mai mulți bani în viața ta totul s-ar schimba, te-ai simți mai liber și ai avea șansa sa te reconstruiești în varianta ta cea mai bună.

Și eu și tu, am trecut prin același scenariu

Și eu am trecut prin asta, cel putin pana in punctul in care am realizat ca doar eu pot schimba ceva si de atunci am inceput cu primul pas.

A fost momentul cand am realizat ca sunt nefericit ca angajat si ca trebuie sa construiesc ceva al meu, ceva care sa valoreze mai mult decat un salariu modest. 

Mi-am urmat instinctul si am plecat pe calea antreprenoriatului, dar nu au fost putine momentele când mi-a fost foarte greu sa inaintez, si asta pentru ca nu am avut la dispozitie o harta care sa ma ghideze, pur si simplu m-am aruncat in necunoscut si mi-am urmat intuitia.

Acum ca am ajuns destul de departe in această calatorie minunata, vreau sa-ti transmit si tie increderea de care ai nevoie că si tu o poti face.

Si ca sa iti fie si mai simplu, stiu ca ai nevoie de o harta sau un proces bine definit pe care sa-l urmezi. In felul asta eviți foarte multe greseli si ajungi mai rapid sa-ti implinesti scopul.

Ce ai putea să înveți tu de la mine?

Exact ceea ce o să te facă să ai încredere în tine: am să îți arăt procesul pas cu pas despre cum să ajungi de la ideea de a nu mai fi angajat pe un salariu modest, la a avea un business sau o agenție în domeniul marketingului și advertisingului online. 

Am pus cap la cap tot ce am acumulat în peste 7 ani de antreprenoriat despre crearea și administrarea unei afaceri în online advertising dar și mai important de atât, am să îți arăt și cum poți crea valoare pentru clienții tăi astfel încât să fii plătit la nivelul muncii tale.

Practic, vei învăța cum sa pornești de la 0, un business specializat pe producția și gestionarea  de reclame publicitare prin intermediul Facebook și Instagram. Acest tip de business de mai numește și agenție de publicitate online și este o afacere extrem de profitabilă.

Să devii antreprenor este cea mai ușoară cale către o viață împlinită.

Ca în orice meserie, cel mai bun mod de a învăța ce face un maestru este să stai pe lângă el și să furi meserie.

Eu când mi-am deschis prima afacere in 2013 abia știam să pornesc o reclamă pe Facebook și asta s-a văzut din primele mele rezultate, iar experiența mea în afaceri era 0.

Mi-aș fi dorit să am pe cineva alături care să-mi arate cum se fac campaniile publicitare corect și cum să administrez afacerea astfel încât să obțin cele mai bune rezultate.

Am fost nevoit să învăț de unul singur în 2014 când m-am apucat de Facebook Ads.

Însă, adevărata învățare a început când am devenit angajat Facebook și după ce mi-am deschis propria agenție. Acum după toți acești ani, îmi e clar că cea mai rapidă cale pentru cineva să învețe este direct de la un expert sau un mentor. Nu este întotdeauna ușor de găsit o persoană dispusă să facă asta. 

Dar ce ai spune dacă ți-aș fi personal alături și ai avea posibilitatea să înveți să faci reclame excelente și să te folosești de toată experiența mea din agenție și ca antreprenor în online marketing?

Îți pun la dispoziție tot ceea ce știu despre afacerea în domeniul serviciilor de Facebook Ads

După toată experiența mea, am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pe care îl pot face acum este să ofer celor din jur tot ce știu eu dar sub o altă formă.

Vreau să-ți ofer toată informația acumulată în cei 7 ani și toată experiența dobândită după zeci de mii de campanii create, milioane de euro administrate în buget dar și peste 250 de clienți semnați în agenție, ca tu să poți  să-ți construiești propria afacere in domeniul serviciilor de online advertising pe Facebook si Instagram si totodata sa devii expert in reclame eficiente și performante pentru aceste 2 platforme.

Am pus cap la cap toată informația pe care eu o cunosc și am creat Cursul Online Agentia ta de Marketing la Cheie !
 

Este un curs cum nu s-a mai văzut în Romania! 

Vei învăța să construiești, să gestionezi și să scalezi cu succes propria agenție de online advertising! Practic îți arăt pas cu pas procesul prin care pui pe picioare propria ta afacere, cum iti găsesti clientii constant, pe pilot automat si cum faci sa ai venituri din ce in ce mai mari.

Pe lângă asta, vei învăța structura completă de administrare a reclamelor de la setarea lor folosind toate instrumentele Facebook disponibile în diferite structuri de funnels.

Asta iți va da șansa să devii chiar tu expertul in materie de Facebook Ads si cum să obții rezultate pentru clientii tai. 

Știu că nu va fi ușor și că vor exista întrebări, pentru asta vei primi acces într-un grup privat de Facebook alături de alți oameni ca și tine unde îți voi răspunde la oricare nelămurire.

Pe scurt, Cursul pentru Afacere ta la Cheie in Advertisingul Online este cel mai simplu și mai rapid mod de a învăța să faci singur reclame la nivel de expert și totodata sa construiesti o afacere sustenabila in jurul acestei aptitudini super valoroase.

 Practic acum ai ocazia să furi de la mine meserie și să devii expertul pe care toată lumea îl caută și de la care vrea să învețe.

Totul a pornit de când eram angajat al Facebook

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online si fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită pe Facebook și Instagram.

Relația mea cu Facebook Ads începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am inceput să creez campanii, însă la vremea respectivă nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general.

Aceste aspecte le-am învătat în 2015 când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste o lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa pe care o conduceam.

Într-o seara am luat o hotărâre ce părea riscantă pe atunci. De a reveni în România și a continua acasă misiunea începută ca angajat Facebook: Să ajut afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, in 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția DoAds. 

Fast-forward în 2021, am lucrat și semnat peste 250 de clienți în agenție, am crescut o echipă și DoAds, a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România.

Am ajutat sute de afaceri și am gestionat milioane de Euro în buget de marketing

În ultimii ani de antreprenoriat, am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense și am gestionat milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook pentru piața româneasca și nu numai. 

Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți. 

Mi-a permis să înteleg lumea reclamelor foarte bine dar și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook cât și pentru piețele internationale.

Poate te întrebi de ce este povestea mea relevantă pentru tine?

Am împartășit această scurtă istorisire deoarece vreau să înțelegi că sunt un practician a tot ceea ce te voi învăța în acest curs. 

Nu vei primi de la mine niciodată o strategie sau o lecție pe care eu nu am implementat-o personal! 

Indiferent de nivelul tău de experiență în afaceri sau in online marketing și advertising, eu sunt mai mult ca sigur ca poti reusi daca iti doresti cu adevarat sa te eliberezi și sa ai controlul timpului, al banilor și al clienților cu care alegi sa lucrezi.

Îmi doresc sa iti arăt pas cu pas ce implica o asemenea afacere si mai ales sa te ajut sa constientizezi oportunitatea care se află acum în fața ta.

Câți bani poți câștiga dintr-o astfel de afacere?

În foarte multe afacere este imposibil sa estimezi un asemenea calcul.

Am să-ți las câteva cifre ca reper iar apoi doar imaginația ta poate pune STOP la câți bani poți genera dintr-un asemena business.

Poți factura lejer un client cu 300 până la chiar și 1000€ pe lună. Poți administra de unul singur chiar și 9-10 clienți, iar timpul petrecut poate fi în medie de 30-45 minute pe zi pentru fiecare client. Acum te las pe tine sa faci calculele.

Și pe lângă asta, dacă ai un proiect mare, poți factura un procent considerabil din bugetul de reclame al clientului tău. 

În imagina alăturată îți arăt exact cât am încasat eu în agenția DoAds în ultimii ani. Cred ca acum poți să realizezi potențialul ce se află înaintea ta.

Ce înveți mai exact din acest curs?

Am gândit acest curs din punct de vedere al tuturor situațiilor în care te poți afla. Și cum nici o experiență nu este la fel am inclus tot ceea ce pe mine m-a ajutat să ajung la rezultate.
Vei descoperi toți pașii pe care îi ai de făcut, fără excepție.

 • Introducere în marketingul online și în domeniul publicității plătite prin Facebook & Instagram Ads. Îți voi arăta ce face o agenție de marketing sau un freelancer și ce servicii oferă. Vei descoperi de ce apelează o firmă la o agenție specializată de marketing și cum să îți poziționezi afacerea, ca să fii atractiv pentru astfel de firme
 • Modelul de afacere: Care este cel mai bun model de afacere, cât poți câștiga în acest domeniu și cum să monetizezi recurent, serviciile tale. Îți detaliez tipurile de prețuri pe care le poți aplica în funcție de industria și tipul afacerii clienților tăi.
 •   Ce servicii oferă o agenție de marketing sau un Freelancer? Vei învăța procesele mele operaționale pe care le folosesc, în funcție de serviciile oferite: SSM, Ads Management, Postări organice și Funnel-uri. Îți arăt procesul meu de pregătire pentru fiecare client și toți pașii prin care treci ( de la partea juridică până la setarea pas cu pas a site-ului companiei )
 • De câți bani ai nevoie să începi o afacere în domeniul acesta și de unde să începi  ( Hint: aproape 0). Îți arăt pas cu pas cum să-ți înregistrezi firma, documentele de care ai nevoie și alte tips and tricks
 • Ce expertize/competențe trebuie să ai ca să oferi astfel de servicii. Te învăț începând de la administrarea unei pagini de Facebook, până la cum să creezi funnel-uri de scalare a reclamelor, să înțelegi în detaliu cum funcționează ecosistemul reclamelor pe Facebook și Instagram
 • 10 Strategii testate de găsire a clienților. Înveți cum să-ți identifici avatarul clientului tău ideal, ai acces la procesele mele detaliate despre cum să abordezi un client și numeroase template-uri scrise și testate, care să te ajute să închei un contract cu primii clienți ( emailuri, mesaje etc.)
 • Cum convingem clientul să semneze cu noi. Descoperi procesul meu de vânzare și îți arăt un exemplu de apel de vânzare făcut de mine. Îți ofer acces la template de prezentare de vânzare editabilă,  deja testată și care a adus rezultate pentru mine. Te învăț cum să răspunzi la diferitele obiecții pe care le au clienții, cum să faci client management și ce rapoarte să oferi clienților, pentru o colaborare de succes
 •  Training Email Marketing ( Active Campaign ). Îți arăt cum să automatizezi procesul tău de vânzare, sau cum să vinzi acest serviciu de email marketing. Voi explica cum îmi cresc eu lista de email-uri, cum gândești funneluri de email marketing + o listă de template-uri de emailuri gata de folosire (pe care le imporți și le folosești direct în ActiveCapaign)
 •  Scalarea afacerii.  După ce îți arăt cum să aduci primii clienți, te învăț cum să-ți crești mai departe afacerea și când e momentul să-ți mărești echipa și cum o crești. Îți arăt cum să externalizezi o parte din servicii și cum să găsești colaboratorii potriviți pentru tine
 • Partea a doua: Cum să devii un expert în Facebook Ads – Cursul DoAds Like a Pro. Te învăț cum să devii un expert în această nișă, chiar dacă ești începător în Facebook Ads. Ai acces la peste 26 de module și 75 de lecții video ( Peste 23 de ore de conținut video)
 • Structura și procese complete de administrare eficientă a reclamelor. Cum să testezi creativele, audiențele și cum să optimizezi reclamele pentru a crește veniturile clienților tăi. 

Cum se va desfășura cursul?

Cursul conține 2 părți principale

Cursul complet Afacerea ta la Cheie este format din 2 părți principale. Vei învăța pașii prin care ajungi sa iți construiești propria agenție și cum sa ai primii clienți, iar partea a 2-a este despre cum să devii expert în reclamele plătite pe Facebook și Instagram.

150 de lecții video individuale.

Am structurat cursul în 2 mari capitole, în total însumând peste 150 de lecții video individuale (aprox. 40h de continut video). Astfel încât să acoperim toată informația de care ai nevoie sa să devii un expert în reclame plătite și să-ți pui pe picioare prima ta afacere in online advertising

8 săptămâni în care afli tot ce trebuie să știi

Durata cursului complet este de 8 săptămâni, în care vei învăța atât teoria cât și practic cum să-ți construiești propriul business

Gasești tot ceea ce ai nevoie in platforma de curs

Am creat o platformă special pentru acest curs să te ajute să înveți structurat. Vei găsi toate materialele cursului într-un singur loc și vei putea urmări de pe orice device.

Webinar de Q&A

În fiecare săptămână, eu (Vlad Niță) voi susține o prezentare LIVE în care vom discuta subiectele săptămânii respective și mă vei putea întreba orice îți este neclar.

Incepe cu o comunitate cursul.

In momentul lansarii, cream o comunitate noua cu oamenii inscrisi la curs si cu experti din echipa DoAds. Nici o intrebare nu ramane fara raspuns. Vreau sa ma asigur ca totul iti este clar si ca ai inteles cum trebuie modulele saptamanii.

Calendarul cursului Afacerea ta Online la Cheie și ce vei afla în fiecare săptămână

- Prima parte a cursului -

Săptămâna 1 - Introducere Agenția ta Online

Prima săptămână este dedicata acomodării cu lumea marketingului online. Ce înseamnă să ai o afacere în online marketing și de ce ar apela cineva la serviciile unei agenții de online marketing și advertising.

Săptămâna 2 - Prezentarea modelului de afacere

Săptămâna 2 este despre detalierea exactă a modelului de afacere pe care eu îl practic, ce servicii poți oferi tu și ce competențe trebuie să-ți formezi ca să poți oferi astfel de servicii. Vom vorbi despre câți bani ai nevoie ca sa începi și detaliile despre organizarea afacerii tale din punct de vedere legal și fiscal. La finalul acestui modul facem pregătirea pentru primii clienți.

Săptămâna 3 - Cum îți găsești clienții

A sosit momentul să te pregătești pentru a avea primii tăi clienți! Vei afla tot ce trebuie să faci ca sa ai o imagine de prezentare impecabilă pentru agenția ta, cum să decizi cu ce tipuri de afaceri să lucrezi și cum să începi să-ți cauți clienții. Urmează pitch-ul inițial sau cum să abordezi posibili clienți.

Săptămâna 4 - Cum gestionezi și cum scalezi afacerea

Ai analizat si contactat primii tăi posibili clienți și ai început crearea primei tale liste de contacte. Dar nu este cazul să te oprești aici. În săptămâna nr. 4 vei învăța cum să ai grija de contactele tale, cum să comunici cu oamenii din lista ta și cel mai important, cum să convingi un posibil client să te plătească pentru ce îi poți oferi tu. Lista cu ce ai de făcut în săptămâna 4 nu se oprește aici. După ce semnezi cu primii clienți va trebui sa știi cum să gestionezi relația cu ei, ce informații să le furnizezi și cum poți să îți scalezi afacerea ca să poți avea și mai mult timp la dispoziție. Mai mult timp pentru a lucra la afacere și nu în afacere înseamnă mai mulți clienți și mai multă libertate.

- Partea a 2-a a cursului -

Săptămâna 5 - Învață

În săptămâna a 5-a punem bazele publicității pe Facebook. De asta, mantra primei săptămâni este Învață! Vei află toate detaliile despre Facebook Pixel, Avatarul clientului, Reclame care Convertesc, totul despre Audiențe, Structura Operaționala a campaniilor și alte informații valoroase

Săptămâna 6 - Setează

Cu informațiile dobândite în săptămâna 5, setăm Catalogul de produse, Reclame Dinamice, Retargetarea Dinamica (cu Upsell și Downsell). Vorbim despre Dinamic Creative și avem o sesiune detaliată despre Campaign Budget Optimization și optimizarea specifică. Pe lângă asta intrăm în detalii despre Manual Bidding (licitarea manuală) cu exemple concrete și situații reale

Săptămâna 7 - Optimizează

Săptămână 7 este despre optimizare. Discutăm despre cum ne putem automatiza campaniile prin Reguli Automate (ce fel de reguli folosesc eu, cum funcționează, etc) și tot ce ține de pâlnii de vânzare. Îți voi prezenta 8 funnels diferite în detaliu: ce audiențe să folosești, cum îți poți optimiza funnel-ul, câți pași să aibă fiecare funnel etc. Întrăm în detalii despre Optimizarea bugetului, a bid-ul și optimizarea generala a reclamelor.

Săptămâna 8 - Scalează

Toate elementele învățate în curs, duc către acest punct: și anume Scalarea unei afaceri. Vei învăța 10 strategii avansate de scalare, combinate într-un sistem complex de funnel și ajutate de reguli automate. Sunt strategiile mele personale pe care le folosesc zi de zi. Strategii care în cursul aniilor au generat vânzări de milioane de Euro.

Ce înveți în cele 2 părți principale ale cursului ?

DoAds Like a Pro

 • Intro business manager
 • Prezentare Ads Manager – Cum arată, unde găsești anumite opțiuni și cum să te descurci cu el
 • Structura reclamelor – Cont, campanie, adset, ad
 • Alege obiectivul potrivit
 • Creation Flow: Cum facem o campanie și care sunt elementele la fiecare pas
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Pixel – ce evenimente trebuie instalate pe site + Pixel Helper
 • Events Manager Analysis
 • Cum iti creezi un avatar (teorie)
 • Cum scri texte pentru reclame (copy) cu A.I.D.A
 • Exemplu avatar + exemplu AIDA
 •  
 • Intro Tipuri de Audiente + Interese
 • Audiențe Custom
 • Website custom Audiences
 • Lookalike Audiences
 • Document Cheatsheet Audiențe
 •  
 • Intro: Psihologia newsfeed-ului. Stop The Scroll
 • Ce fel de reclame avem la dispoziție (ce formate) + tips and tricks în ads manager
 • Elemente câștigătoare și exemple reclame care atrag atenția și convertesc
 •  
 • Intro la ce urmeză și după ce proces ne axăm
 • Procesul Testării Creativelor
 • Cum copiezi Post ID și cum iți publici pe pagină Ad-urile
 • Procesul Testării Audiențelor
 • Campaniile de Stabilizare
 •  
 • Auto vs. Manual placements
 •  
 • Cum analizăm performanța campaniilor
 •  
 • Cum facem A/B testing
 •  
 • Cum creăm și setăm un catalog de produse
 • DPA – ce sunt si cum le setezi
 • Retargetarea Dinamică +Upsell & Downsale
 • Rezultate Retargetare Dinamică
 • Targetarea publicului rece cu DPA
 •  
 • Ce este Dynamic Creative, cum îl implementăm și când îl folosim
 •  
 • Tot ce trebuie să știi despre CBO + Structuri de CBO eficiente
 • Optimizare CBO în Ads Manager
 •  
 • Câte reclame, câte adsets, ce fel de conținut și diferite structuri pe care sa le folosești pentru o eficiență mai mare
 •  
 • Cum iți duplici corect activele
 •  
 • Custom Conversions + Custom Events
 •  
 • Cum lansăm un cont nou
 • Cum importăm campanii dintr-un cont în altul
 •  
 • Cum funcționează licitația reclamelor
 •  
 • Manual Bidding – ce opțiuni avem
 • Minim RoAS
 • Target Cost
 • Cost Cap
 • Bid Cap
 •  
 • Ce sunt și cum funcționează
 • Reguli de acțiune și reacțiune
 • Stop Loss Rules
 • Adaptare Budget/Bid
 • Ce reguli folosesc eu la nivel de cont
 • Document: Cheatsheet Rules
 •  
 • Introducere la ce retargetari avem la dispoziție + intro funnels
 •  
 • Standard eCommerce Funnel
 • Funnel per produs
  eCommerce
 • Retargeting cu diferite obiective
 • Lead Generation Funnels
 • Engagement Funnels
 • Funnel Prelansare (Curs, produs, serviciu)
 • Funnel și strategie campanii de sales (Black Friday, CM, Summer Sale)
 • Funnel Omniprezență (combină Facebook Ads cu Email Marketing, engagemeent și Video Views)
 •  
 • Standard eCommerce Funnel
 • Funnel per produs
  eCommerce
 • Retargeting cu diferite obiective
 • Lead Generation Funnels
 • Engagement Funnels
 • Funnel Prelansare (Curs, produs, serviciu)
 • Funnel și strategie campanii de sales (Black Friday, CM, Summer Sale)
 • Funnel Omniprezență (combină Facebook Ads cu Email Marketing, engagemeent și Video Views)
 •  
 • Optimizarea Bugetului
 • Optimizare Bid-ului
 • Decizionarea opririi unei campanii/adset/ad
 • 1.Tipuri De Scalare V+H
 • 2. Multi Variant ABO Scalling
 • 3. Spider Strategy
 • 4. Dupe in CBO
 • 5. Low Budget Strategy
 • 6. CBO Scalling Bumps
 • 7. High Budget CBO Dupefest
 • 8. Accelerated Strategy
 • 9. High Buget Cost Cap CBO
 •  

Primești 5 BONUSURI mega valoroase
pentru orice antreprenor

BONUS 1 - Curs de infintare entitate juridica

Flavius Valentin Jakubowicz – Consultant Fiscal, te va ajuta să iei deciziile corecte atunci cand vorbim de partea legala și fiscală a afacerii tale.

Ce inseamna sa facturezi din punct de vedere fiscal si cum sa o faci eficient dar și elemente de contabilitate de baza. Ce tooluri sa folosesti pentru a factura

BONUS 2 - Instagram marketing Workshop

Ionuț Țuța, unul dintre cei mai respectați profesioniști în marketingul online din România, îți va împărtăși secretele marketingului online pe Instagram.  Un workshop mega valoros din care vei învăța tot ce trebuie să știi despre Instagram: cum poți promova diferitele tipuri de afacere, ce anume poți ofer clienților și cum poți crește acest canal de promovare.

BONUS 3 - Training copywriting pentru pagina web de prezentare a afacerii

Ion Cataraga – Fondator Magic Copywriting Studio – copywriter specializat in funneuri si lansari de produse digitale îți va arăta cum sa scrii titluri care capteaza atentia unui posibil client, regula de 5 secunde pentru ca pagina home a siteului sa converteasca, și cum definesti misunea Agentiei si ce fel de structuri de text sa introduci pentru fiecare pagina Web

BONUS 4 - Workshop despre crearea unui website de prezentare chiar și fără experiență ca programator

Nicolae Știrbescu – Expert web developer & Marketer te va ghida pas cu pas în cea mai ușoară călătorie în lumea website-urilor. Vei știi exact ce tool-uri să folosești și cum să iți construiești propriul site de prezentare în cel mai usor mod posibil, aproape gratuit și fără să ai experiență în programarea web. Trebuie doar să urmezi niște pași bine definiți și vei putea chiar tu să îți construiești propria ta pagină de prezentare web.

BONUS 5 - Workshop - Cum să-ți găsești clienți internaționali prin intermediul UpWork

Catalin Modorcea – Ambasador Upwork Romania îți dă din experiența lui despre cum sa găsești clienți internaționali și cum să iti pozitionezi profilul pentru a fi cat mai atractiv pentru posibilii clienti. Vei afla Best practices in folosirea platformei Upwork (cum navighezi prin ea, cum aplici la joburi, etc.) Cum sa negociezi cu viitorii clienti + Strategii de Pricing. Vei primi templates: prezentare pro pentru aplicare la jobs + email templates testate

Ce spun foștii cursanți despre Vlad și despre cursul DoAds Like a Pro?

Ce primești mai concret în acest curs?

Ai acces la peste 150 de lecții video

Vei avea la dispoziție peste 40 de ore de conținut video în limba română din care să înveți de la A la Z să faci reclame eficiente și performante și cum să îți construiești propria agenție de online advertising

Platforma de curs DoAds

Am organizat toată informația într-o platformă super user-friendly ca să poți accesa și urmări cursul în ritmul tău, știind mereu unde ai rămas.

Intri în grupul de suport Premium

Vei începe cursul în același timp alături de alți oameni care au aceleași scop ca și tine și vei putea întreba pe grupul de Facebook orice fel de întrebare ai avea.

Strategia pas cu pas prin care clădești o agenție de online advertising

Am structurat în pași bine conturați procesul prin care ajungi de la 0 la primii tăi clienți activi și primii tăi bani incasați din afacere.

Webinarii LIVE pentru întrebări și răspunsuri

Organizez câte un webinar în fiecare săptămână, timp de 8 săptămâni unde voi putea răspunde la întrebările tale despre curs.

Ai Garanția satisfacției

Dacă nu ești convins de ce o să înveți în curs, ai 14 zile timp să te răzgândești și să ceri banii înapoi (de la începere cursului). No questions asked!

Primești un set de 8 funnel-uri de vânzări și 10 strategii de găsire clienți

Îți ofer setul meu de 8 pâlnii de vânzări (Facebook Ads) pe care le folosesc cu succes în strategiile mele și a clienților noștri din agenție și 10 strategii testate pentru ați găsi clienți în agenție

Procese operaționale DoAds

Îți arăt procesul meu de pregătire pentru fiecare client și toți pașii prin care treci (de la partea juridică până la setarea pas cu pas a site-ului companiei)

Strategii de scalare a afacerii

Îți arăt pas cu pas cum să-ți crești mai departe afacerea și când e momentul să-ți mărești echipa, când e mai avantajos să externalizezi o parte din servicii și cum să găsești colaboratorii potriviți pentru tine.

Experiența mea de peste 7 ani

Ai alături de tine un antreprenor și profesionist cu experiență îndelungată în domeniul marketing-ului online și publicității prin reclamele pe Facebook.

Cum ajungi la primii tăi clienți

Ai acces la template de vânzare editabilă, deja testată și care a adus rezultate pentru mine. Te învăț cum să răspunzi la principalele obiecții ale clienților și cum să faci client management.

Câteva motive pentru care merită să te înscrii la cursul Agenția ta Online la Cheie

Dacă nu ești mulțumit primești banii înapoi integral!

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.
 
Garanţia asta e valabilă 14 de zile de când începe cursul şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap.
 
Vreau să te concentrezi 100% pe deprinderea abilităţilor.
 
Asta te va duce la vânzări.
 
Eşti pregătit? 

Vei lucra cu profesioniști recunoscuți chiar de către Facebook

Acum ai încă un motiv să fii alături de mine!

După 3 ani de activitate, agenția DoAds este oficial Marketing Partner și suntem listați pe Facebook Partner Directory.

Pe lângă asta, avem statusul oficial din partea Facebook de “Facebook Prefered Agency”, status care ne oferă tool-uri interne, training din partea Facebook, acces direct la support și multe statistici unice despre clienții noștri și piața românească de advertising.

Cât trebuie să investești ca să poți beneficia de această oportunitate?

Pentru o perioadă limită de timp ai ocazia sa achiziționezi separat doar una din cele 2 parți ale cursului. Click pe link-ul de mai jos dacă vrei să achiziționezi oricare din cele 2 parți ale cursului în mod individual.

Merită oare să investesc acești bani?

Aici te las pe tine să decizi dacă investiția este una buna sau nu.

Vreau doar să-ți reamintesc că deși pare o suma mare, în realitate nu știu câte afaceri poți deschide cu 1197€, care nu necesită alte investiții și care sunt așa de profitabile.

Ai cele mai mari șanse din lume să încasezi această sumă în mai puțin de o lună, de la primii tăi clienți, după ce începi să ai activitate și să aduci valoare în viața afacerilor cu care o să colaborezi.

Mai mult ca sigur înțelegi cât de simplu îți recuperezi investiția. Iar după asta, tu rămâi practic cu o afacere și cu foarte multe skilluri și experiențe

Cele mai frecvente întrebări

Cursul Afacerea ta Online la Cheie este forma din 2 părți majore, cursul DoAs Like a Pro unde vei învăța să devii expert în reclamele plătite pe Facebook și partea despre procesul prin care îți poți construi un business de succes în jurul acestui nou skill.

Da, ambele părți ale cursului Afacerea ta Online la Cheie se pot achiziționa separat, în funcție de nevoile fiecărei persoane. Dacă optezi  poti sa cumperi separat cursul DoAds Like a Pro.

Vei plăti echivalentul în Lei a 1197€. 

Atunci când alegi să platești cu cardul bancar, conversia se va face automat și vei putea vedea înainte de a confirma plata, exact câți Lei va urma să plătești.

Nu-ți fă griji, vei primi pe email factura proformă și vei știi exact câți Lei trebuie să transferi în contul nostru.

Nu-ți fă griji dacă ratezi un webinar live. Toate aceste webinarii vor rămâne înregistrate și vei putea reveni să le vezi când vrei tu. 

Îți recomand totuși să încerci să participi pentru că vei avea ocazia să întrebi tot ce vrei să știi.

Da. Vei putea accesa platforma cursantului pe viață din momentul în care începe cursul.

În toată această perioadă vei beneficia de actualizări ale cursului

Da. De îndată ce vei efectua plata îți vom emite factură fiscală pe persoană fizică sau persoană juridică în funcție de preferința ta.

Vrei să te înscrii la curs?
Dă un click pe butonul de mai jos!

Dacă ai nevoie de ajutor ne poți contacta la:

Adresă de email

help@doads.ro

Singurul curs de reclame plătite pe Facebook din Romania care te învață tehnicile și strategiile folosite cu succes într-o agenție de Online Advertising pentru clienții săi​