Skip to content

Facebook lansează Colecția Audio

Dacă ai intrat recent pe Instrumetele de pulbicare al paginii tale, vei vedea o secțiune nouă numită Sunete: Colecție Audio.

În prezent, dacă postezi un video, Facebook te anunță (dacă este cazul) că această piesă aparține unui artist iar dacă nu ai dreptul să folosești această piesă, artistul va fi notificat și poate da curs altor acțiuni legale. În alte cazuri ți se șterge video-ul de pe Facebook fără drept de apel.

După ani de discuții cu casele de discuri, Facebook lansează această colecție pentru a ușura publicarea de video-uri cu sunet, fară a ne mai face probleme ca sunetul/melodia nu ne aparține. Intr-adevăr, nu sunt piese cunoscute dar sunt foarte practice. O piesă aleasă bine poate schimba rezultatele unui video sau chiar a unei campanii de marketing.

Momentan in librărie ne apar 999 de piese și peste 1500 de efecte audio

Avem și 4 opțiuni diferite de filtrare pentru a ne găsi efectul/piesa potrivită:

 

Pentru a te putea folosi de ele, trebuie să le descarci local și să le adaugi in video-ul tău (Royalty Free- gratis) în timpul editării.

Ai un prieten căruia i-ar fi de folos acest articol? Ajută-l cu un share. Îți va fi recunoscător :)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Autor Articol

Vlad Niță

Vlad Niță

CEO DoAds Agency și expert Facebook Ads

Cele mai populare articole

Postări Recente

promovare social media marketing

Promovare prin Social Media Marketing

Afacerile online au o mulțime de oportunități în această perioadă în ceea ce privește promovarea. Iar din multitudinea de strategii de promovare social media marketing-ul

promovarea unui produs

Promovarea unui produs

Promovarea unui produs nou pe care l-ai lansat în online nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Însă, cu ajutorul multitudinii de canale de promovare și