Skip to content

Schimbari majore la structura Paginilor Locale

Facebook a anunțat o serie de schimbări majore asupra structurii Paginilor Locale (afaceri locale: cafenele, restaurante, event planner, hotel, etc.) întrucât peste 1,6 miliarde de persoane din jurul lumii sunt conectate cu o mică afacere pe Facebook. Atât persoanele individuale, cât și afacerile și-au exprimat dorința de a dispune de metode mai simple de a se conecta...

Facebook a anunțat o serie de schimbări majore asupra structurii Paginilor Locale (afaceri locale: cafenele, restaurante, event planner, hotel, etc.) întrucât peste 1,6 miliarde de persoane din jurul lumii sunt conectate cu o mică afacere pe Facebook. Atât persoanele individuale, cât și afacerile și-au exprimat dorința de a dispune de metode mai simple de a se conecta, așa că iată care sunt noutățile:

  • Actualizarea Paginilor: Paginile pe mobil au fost restructurate pentru a face și mai simplă interacționarea persoanelor cu afacerile locale, pentru a găsi mai rapid ceea ce au nevoie. De exemplu, poți face o rezervare la un restaurant, poți face o programare la un salon sau poți vedea cele mai recente fotografii, Evenimente viitoare și Oferte. Acum poți vizualiza și Poveștile din Pagini pentru a cunoaște persoanele din spatele afacerii.

  • Dispariția Recenzilor. Recomandările din partea comunității sunt mai utile: Persoanele folosesc Recomandările pentru a-și întreba comunitatea unde să meargă, unde să mănânce sau unde să facă cumpărături. Facebook face aceste Recomandări mai vizibile pe pagini. Poate că deja le-ai observat pe câteva pagini, fiindcă această opțiune este deja live. Nu mai există recenziile cu 5 steluțe – în schimb, un client este întrebat dacă ar dori să recomande afacerea locală (cu opțiune de răspuns Da sau Nu). Fie că apasă pe Da sau pe Nu, poate lăsa în continuare un comentariu cu mai multe detalii.
  • Evenimentele continuă să se dezvolte: 700 de milioane de persoane folosesc Evenimentele de pe Facebook în fiecare lună pentru a participa la activități în comunitățile lor. Dacă vrei să cumperi bilete pentru un eveniment, acestea sunt disponibile direct din Evenimentul de pe Facebook. Evenimentele care vând bilete direct pe Facebook au înregistrat vânzări duble față de cele care vând bilete doar pe un site web.
  • Extinderea aplicației de joburi pentru a ajuta mai multe persoane să-și găsească de lucru: Afacerile locale creează peste 60% din noile locuri de muncă. „Ne dorim să ajutăm oamenii să găsească aceste joburi și să ajutăm afacerile să angajeze persoanele potrivite, așa că ne extindem aplicația de joburi la nivel global” – a anunțat Facebook.Această aplicație de joburi îți permite să creezi un job și să cauți joburi în orașul tău sau în domeniul tău de pregătire/experiență.
  • Găsirea mai rapidă a locurilor din apropiere: Acum ai la dispoziție o secțiune „Locală” în aplicația Facebook, precum și o aplicație independentă „Facebook Local” pentru a vizualiza afacerile din apropiere și locurile cele mai recomandate, și pentru a vedea ce evenimente au loc în apropiere sau la ce evenimente participă prietenii tăi. Această opțiune este disponibilă doar pe mobil.

Ce părere ai despre aceste actualizări? Le-ai observat deja?

Ai un prieten căruia i-ar fi de folos acest articol? Ajută-l cu un share. Îți va fi recunoscător :)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Autor Articol

Vlad Niță

Vlad Niță

CEO DoAds Agency și expert Facebook Ads

Cele mai populare articole

Postări Recente

promovare tik tok

Promovare pe Tik Tok

Dacă vrei să îţi promovezi businessul într-un mod creativ, Tik Tok este cea mai potrivită platformă. Prin conţinutul amuzant şi interactiv, această aplicaţie a dat

ce este tik tok

Ce este Tik Tok?

Tik Tok este aplicaţia mobilă care a dat lovitura în ultimii doi ani. Când te gândeşti la Tik Tok, cel mai probabil îţi vin în