Singura Agentie de Social Media Advertising din România care te învață secretele propriului model de afacere.

Libertate toți ne dorim, însă câți dintre noi putem spune cu adevărat că suntem liberi?

Liberi să muncim pentru pasiunea noastră, liberi să lucrăm de unde vrem, când vrem și cu cine vrem?

Poate că sună a poveste dintr-un roman fericit. Nu te condamn, nici eu nu aș fi crezut că e posibil.
Până acum 4 ani când am zis STOP vieții mele banale ca simplu angajat și am început agenția mea de marketing DoAds, specializată în Facebook & Instagram Ads.
Fast forward to today, am administrat bugete de marketing de peste 10 milioane de Euro și am ajutat mai bine de 250 de clienți să-și crească afacerea.

Partea interesantă? Am început și eu de la 0. Nu știam absolut nimic despre această afacere și cum se crește sau administrează. Știam meseria în sine, dar nu și businessul. Am învățat foarte mult din reușitele și eșecurile eforturilor mele și în final am ajuns unde sunt. Împlinit pe plan profesional, emoțional dar și pe cel financiar.

Vestea bună este că tu poți sări peste mulți pași și poți învăța din experiența mea de peste 7 ani din acest domeniu.

Am creat pentru tine un Ghid Complet în care îți arăt cum să începi o afacere în domeniul marketing-ului online și îți prezint lecțiile pe care le-am învățat în cursul anilor și care au avut un rezultat important în creșterea afacerii mele.

Dacă vrei să devii cea mai bună versiune a ta și să-ți găsești libertatea, începe de aici.

P.S: Nu ai ce pierde, ghidul e complet gratuit și e plin de informații utile!

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Aceste materiale sunt pentru tine dacă:

Ești student și nu vrei să te angajezi pe un salariu modest făcând ceva ce nu-ți place.

Ești angajat și nu mai dorești să lucrezi pentru visul altei persoane

Dorești să ai o afacerea ta în care ai control deplin asupra clienților, banilor și timpului tău.

Ești freelancer și îți dorești sa ai un proces clar, pas cu pas despre cum poți să automatizezi, optimizezi și să-ți scalezi afacerea online.

Vrei să-ti cresti numarul de clienti, dar nu stii cum sa-i obtii

Vrei să ai o afacere pe care o poți face de oriunde din lume.

Vrei sa obtii un venit constant și să ai stabilitate financiara

Vrei sa-ti transformi pasiunea pentru marketing intr-o afacere profitabilă

Vrei să-ți mărești echipa și să devii un expert în domeniu

Ai deja o afacere în online marketing si vrei să ajungi la următorul nivel

Câteva lucruri de știut despre mine

Totul a început cu un job la Facebook, apoi mi-am dorit mai mult. M-am reîntors în România ca să-mi continui misiunea de a ajuta afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. Așa începe povestea mea ca antreprenor in lumea serviciilor de Online Marketing si Advertising

Numele meu este Vlad Niță

- fost angajat al Facebook și actual antreprenorPovestea mea ca antreprenor in mediul online începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am inceput să creez campanii de reclame pe Facebook, însă la vremea aceea nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general. 

 

Aceste aspecte le-am învătat în 2015 când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste o lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa pe care o conduceam.

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția de Social Media Advertising DoAds.

 

În ultimii ani de antreprenoriat, în care am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense, am gestionat milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook, pe piața românească și nu numai. Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți.  Mi-a permis să înteleg lumea reclamelor cat si marketingul online și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook cât și pentru piețele internaționale.

 

La finele anului 2018 mi-am deschis primul magazin online personal, iar prin el am abordat lumea eCommerce și din această perspectivă. În 2019 am avut vânzări de peste 3 milioane de Lei generate în acest magazin iar creșterea continuă și în 2020.

Descarcă Ghidul complet pentru o afacere în domeniul serviciilor de online marketing și advertising

Afacerea ta la cheie: Învață pas cu pas cum să-ți construiești si să scalezi propriul business, în marketingul online

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

© 2021 DoAds | Changing the world one Ad at the time

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...