DoAds este singura agenție de Social Media Advertising din România
fondată și administrată de foști angajați Facebook.

Am dorit să ne continuăm misiunea începută la Facebook și în România  – să ajutăm antreprenorii să iși crească afacerile prin promovarea pe Facebook & Instagram și să își atingă pe deplin potențialul de business.

Vlad Niță – Fondatorul DoAds

Expertiza noastră constă în promovarea targetată pe Facebook și Instagram, prin construirea unor strategii de marketing și pâlnii de vânzare personalizate pentru fiecare afacere și necesitate în parte.

Aceste pâlnii sunt bazate pe reclame succesive în diferiții pași de achiziție a clientului. 

Iată  un exemplu de pâlnie de vânzare:

Urmărește acest video pentru a afla mai multe despre metodologia noastră și despre cum funcționează un funnel: 

În cursul aniilor am ajutat sute de antreprenori să își crească afacerile, fie ele mici, mijlocii sau mari. A venit momentul să te ajutăm pe tine!

Spune-ne despre afacerea ta și cum te putem ajuta
Bugetul plătit către Facebook, Instagram, etc.
Sergiu ChirauCo-Founder Storytellrs

Am avut o imensa crestere in clienti, de cand am inceput sa lucram cu DoAds in campaniile noastre internationale de publicitate pentru Storytellrs. Nu am crezut că este posibil, dar am avut un ROI de 10 ori la bugetului cheltuit pe reclame! Cu siguranta cea mai buna agentie de pe piata!

Walter PircalabescuPartener – Phoner

eCommerce-ul și Marketingul Digital sunt la ele acasă la DoAds. Cu ajutorul lor am reușit să ne triplăm comenzile zilnice și să scalăm semnificativ bugetele fără să afectăm marja de profit. Recomand DoAds oricui dorește să iși aducă afacerea la urmatorul nivel!

Ionut VestemeanCo-Founder Backyard

We are working with Vlad and DoAds for two years now, for our event planning company, Backyard. Since we started the collaboration our company had a huge growth thanks to their advertising capabilities. We highly recommend DoAds!