Curs Facebook Ads creat de foști angajați Facebook

Singurul curs Facebook Ads din Romania care te învață tehnicile și strategiile folosite cu succes într-o agenție de Online Advertising pentru clienții săi

Construiește, optimizează și scalează campanii Facebook Ads eficiente și performante

Urmând un plan concret de acțiune ca să obții rezultate excelente pentru afacerea ta online

Dacă te înscri până sâmbăta la ora 23:59 ai parte de trei bonusuri!

Bonus 1 - Primești gratuit cursul DoAds, Promovarea unei Afaceri Locale

Este un curs și independent față de DLP și oferă diverse strategii pentru promovarea oricărei afaceri locale prin Facebook Ads.
Are 23 de module peste peste 7 ore de conținut video, conceput și înregistrat de Vlad Niță

Valoare curs: 200€

Bonus 2 - 6 Luni Acces Gratuit în Grupul Premium AdSociety

AdSociety este locul tău sigur unde afli răspunsuri concrete la provocările tale de marketing, de la experți din industrie

Valoare: 204€

Bonus 3 - Tombolă în care poți câștiga 597€

Practic îți primești banii înapoi pe cursul DoAds Like a Pro

Valoare: 597€

Să înveți să faci ce ar face o agenție de succes este cea mai ușoară cale către reclame eficiente.

Ca în orice meserie, cel mai bun mod de a învăța ce face un maestru este să stai pe lângă el și să furi meserie.

Eu când mi-am deschis prima afacere abia știam să pornesc o reclamă pe Facebook și asta s-a văzut din primele mele rezultate.

Mi-aș fi dorit să am pe cineva alături care să-mi arate cum se fac campaniile corect.

Am fost nevoit să învăț de unul singur în 2014 când m-am apucat de Facebook Ads.

Însă, adevărata învățare a început când am devenit angajat Facebook și după ce mi-am deschis propria agenție. Acum după toți acești ani, îmi e clar că cea mai rapidă cale pentru cineva să învețe este direct de la un expert sau un mentor. Nu este întotdeauna ușor de găsit o persoană dispusă să facă asta. 
 
Dar ce ai spune dacă ți-aș fi personal alături și ai avea posibilitatea să înveți să faci reclame excelente și să te folosești de toată experiența mea din agenție și ca antreprenor?

Îți pun la dispoziție tot ceea ce știu în acest curs Facebook Ads

După toată experiența mea, am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pe care îl pot face acum este să ofer celor din jur tot ce știu eu dar sub o altă formă.

Vreau să-ți ofer toată informația acumulată în cei 6 ani și toată experiența dobândită după zeci de mii de campanii create și milioane de euro administrate în buget, ca tu să poți face reclame eficiente și performante.

Am pus cap la cap toată informația pe care eu o cunosc și am creat Cursul Online DoAds Like a Pro.
 

Este un curs Facebook Ads cum nu s-a mai văzut în Romania! Vei învăța să construiești, să gestionezi și să scalezi cu succes reclame pe Facebook, exact așa cum procedez eu cu clienții mei în agenție și cu campaniile proprilor mele afaceri.

Vei învăța structura completă de administrare a reclamelor de la setarea lor folosind toate instrumentele Facebook disponibile în diferite structuri de funnels.

Știu că nu va fi ușor și că vor exista întrebări, pentru asta vei primi acces pentru 6 luni în comunitatea AdSociety unde îți vom răspunde la oricare nelămurire.

Vom trece prin toate etapele creării unei campanii de la A la Z, vom analiza fiecare tip de informație și am să-ți arăt ce decizii să iei în orice sitație.

Am pregătit și 2 bonusuri super valoroase despre care o să-ți spun mai jos.
 
Pe scurt, Cursul pentru reclame eficiente și performante DoAds Like a Pro este cel mai simplu și mai rapid mod de a învăța să faci singur reclame la nivel de expert pentru afacerea pe care o promovezi.
 Practic acum ai ocazia să furi de la mine meserie și să devii expertul pe care toată lumea îl caută și de la care vrea să învețe.

Totul a pornit de când eram angajat al Facebook

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online si fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită pe Facebook și Instagram.

Relația mea cu Facebook Ads începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am inceput să creez campanii, însă la vremea respectivă nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general.

Aceste aspecte le-am învătat în 2015 când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste o lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa pe care o conduceam.

Într-o seara am luat o hotărâre ce părea riscantă pe atunci. De a reveni în România și a continua acasă misiunea începută ca angajat Facebook: Să ajut afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, in 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția DoAds.

Am ajutat sute de afaceri și am gestionat milioane de Euro în buget de marketing

În ultimii ani de antreprenoriat, am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense și am gestionat împreună cu echipa mea peste 25 de milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook, generând pentru clienții noștri vânzări online de peste 150 de milioane de Euro

Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți. 

Mi-a permis să înțeleg lumea reclamelor foarte bine dar și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook cât și pentru piețele internaționale.

Mi-am dorit mai mult decât atât, mi-am deschis propriul magazin online

Personal cred ca până nu îți testezi strategiile cu banii tăi, nu vor putea fi niciodată optimizate la perfecție pentru că altfel reacționezi și gândești când rulezi reclame din buzunarul tău. 

Din acest motiv, la finele anului 2018 mi-am deschis primul magazin online personal, iar prin el am abordat lumea eCommerce și din această perspectivă. 

Pe lângă asta din 2019 până astăzi am vândut online produse digitale proprii de aproape un milion de Euro

Poate te întrebi de ce este povestea mea relevantă pentru tine?

Am împartășit această scurtă istorisire deoarece vreau să înțelegi că sunt un practician a tot ceea ce te voi învăța în acest curs de Facebook Ads. 

Nu vei primi de la mine niciodată o strategie sau o lecție pe care eu nu am implementat-o personal! 

Mi-am propus să îmi pun cunoștințele la bătaie și să ofer informații valoroase pentru tine, indiferent de nivelul tău de experiență cu Facebook Ads. 

Îmi doresc că crești odată cu mine și să îți scalezi campaniile din ce în ce mai eficient.

Ce înveți mai exact din acest curs?

Am gândit acest curs din punct de vedere al tuturor situațiilor în care te poți afla. Și cum nici o experiență nu este la fel am inclus tot ceea ce pe mine m-a ajutat să ajung la rezultate

 • Discutăm tot ce ține de Funnels. Vom parcurge impreună 8 pâlnii de vânzări diferite prin care poți crește orice afacere. Voi detalia și exemplifica fiecare nivel din cele 8 funnels și vei afla ce audiență poți să folosești, ce fel de retargetari poți face, câți pași ar trebui să ai în funcție de produs și nișa. După ce vei parcurge acest modul Funnels nu vă mai fi un concept abstract. Vei avea mereu acces la această bază de date și în funcție de sezonalitate, nișă și produs, vei știi care este funnelul pe care să îl folosești
   
 • Îți voi arăta și explica 10 strategii avansate de scalare. Sunt strategii care au generat zeci de milioane de euro în vânzări. Strategii pe care le folosesc eu și echipa mea în agenție. 
  În funcție de bugetul tău și gustul pentru adrenalină, iți explic toate strategiile mele avansate de scalare să ai de unde alege strategia potrivită pentru afacerea ta. Sunt atât strategii învățate la Facebook dar și strategii create de la zero pentru piața românească și adaptate pentru piețele internaționale

 • Reguli automate: puneți reclamele pe pilot automat. Cu regulile automate poti dormi linistit, campaniile tale sunt sigure, oricat de mare ti-ar fi bugetul. Daca folosesti reguli automatie iti poti scadea semficativ costurile reclamelor, iti vei eficientiza bugetul pentru a obtine maximul de rezultate. Prin reguli poti automatiza multe activitati recurente, si poti implementa o scalare automata in functie de parametrii impusi de tine.

 • Manual Bidding  (licitarea manuală): sunt 4 opțiuni de licitare manuală oferite de Facebook. Dacă este folosită corect, licitarea manuală iți vă oferi un avantaj enorm în fată competitorilor. Voi explica concret toate opțiunile de licitare, când să le folosești dar iți voi arăta și cazuri concrete în campanii pentru a putea vedea cum performeaza fiecare sistem de licitare manuala. Vei afla când să le folosești și care sunt beneficiile lor.

 • Demistificarea optimizării a campaniilor: indicații specifice în funcție de situație (“ce faci dacă iți crește CPA-ul, dacă se oprește din cheltuit campania, dacă ai frequency mare, dacă ai costuri foarte bune, dacă ai un ROAS mic sau mare, etc). Nu vei te vei mai găsi într-o situație în care să nu știi cum să reactionezi. Te voi învață cum să analizezi rezultatele și performanta și cum să interpretezi datele.
 • Facebook Ads este un subiect extrem de amplu. Iți voi oferi explicații și exemplificări detaliate a celor mai eficiente instrumente Facebook Ads. Cum ar fi de exemplu: Reclame Dinamice, Catalog Sales & Setup, tot ce ține de campanii de conversie, Facebook pixel, Campaign Budget Optimization, Dinamic Creative, și multe altele. Îți vor face munca mai ușoară și vei putea economisi multă energie și timp.
 • Voi explica detaliat procesul meu operațional pentru testarea de creative, audiențe, structuri de campanie și vei afla toate opțiunile de optimizare a reclamelor 

 • Campaign Budget Optimization: Care este modul de funcționare, explicație detaliată pentru CBO, sfaturi despre optimizarea specifică pentru CBO, structuri de campanii eficiente și cum să iți creezi CBOs care aduc rezultate.
 • Creative: iți voi arata o metoda simpla de a-ți identifica avatarul clientului tău și cum poți scrie textele pentru reclame urmând conceptul AIDA, scris expres pentru fiecare avatar în parte. În același timp iți voi arata exemple concrete de reclame (creative) care convertesc. Ce fel de vizualuri au rezultatele cele mai bune, cum să structurezi compoziția vizuala pentru a atrage atenția publicului targetat
 • Îți voi explica teoria pentru a înțelege tot conceptul dar tot ce învățam punem și în practică în Ads Manager. Iți arata situații concrete și reale pe conturi de publicitate din diverse nișe. Vei înțelege cum se implementează tot ce discutăm și iți arăt rezultate reale.

Cum se va desfășura cursul?

75 de lecții video individuale.

Am structurat cursul în 4 mari capitole, 26 de module și 75 de lecții video individuale, peste 22 de ore de conținut video. Astfel încât să acoperim toată informația de care ai nevoie sa să devii un expert în reclame plătite.

Gasești tot ceea ce ai nevoie in platforma de curs

Am creat o platformă special pentru acest curs să te ajute să înveți structurat. Vei găsi toate materialele cursului într-un singur loc și vei putea urmări de pe orice device.

Calendarul cursului DoAds Mentorship - The Facebook Ads Program

Modulul 1

În primul modul punem bazele publicității pe Facebook. De asta, mantra primei săptămâni este Învață! Vei află toate detaliile despre Facebook Pixel, Avatarul clientului, Reclame care Convertesc, totul despre Audiențe, Structura Operaționala a campaniilor și alte informații valoroase

Modulul 2

Cu informațiile dobândite în primul modul setăm Catalogul de produse, Reclame Dinamice, Retargetarea Dinamica (cu Upsell și Downsell). Vorbim despre Dinamic Creative și avem o sesiune detaliată despre Campaign Budget Optimization și optimizarea specifică. Pe lângă asta intrăm în detalii despre Manual Bidding (licitarea manuală) cu exemple concrete și situații reale

Modulul 3 - Optimizează

Al treilea modul este despre optimizare. Discutăm despre cum ne putem automatiza campaniile prin Reguli Automate (ce fel de reguli folosesc eu, cum funcționează, etc) și tot ce ține de pâlnii de vânzare. Îți voi prezenta 8 funnels diferite în detaliu: ce audiențe să folosești, cum îți poți optimiza funnel-ul, câți pași să aibă fiecare funnel etc.

Modulul 4 - Scalează

Toate elementele învățate în curs, duc către acest punct: și anume Scalarea unei afaceri. Vei învăța 10 strategii avansate de scalare, combinate într-un sistem complex de funnel și ajutate de reguli automate. Sunt strategiile mele personale pe care le folosesc zi de zi. Strategii care în cursul aniilor au generat vânzări de milioane de Euro.

Ce înveți în fiecare modul al cursului de Facebook Ads?

 • Intro business manager
 • Prezentare Ads Manager – Cum arată, unde găsești anumite opțiuni și cum să te descurci cu el
 • Structura reclamelor – Cont, campanie, adset, ad
 • Alege obiectivul potrivit
 • Creation Flow: Cum facem o campanie și care sunt elementele la fiecare pas
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Pixel – ce evenimente trebuie instalate pe site + Pixel Helper
 • Events Manager Analysis
 • Cum iti creezi un avatar (teorie)
 • Cum scri texte pentru reclame (copy) cu A.I.D.A
 • Exemplu avatar + exemplu AIDA
 •  
 • Intro Tipuri de Audiente + Interese
 • Audiențe Custom
 • Website custom Audiences
 • Lookalike Audiences
 • Document Cheatsheet Audiențe
 •  
 • Intro: Psihologia newsfeed-ului. Stop The Scroll
 • Ce fel de reclame avem la dispoziție (ce formate) + tips and tricks în ads manager
 • Elemente câștigătoare și exemple reclame care atrag atenția și convertesc
 •  
 • Intro la ce urmeză și după ce proces ne axăm
 • Procesul Testării Creativelor
 • Cum copiezi Post ID și cum iți publici pe pagină Ad-urile
 • Procesul Testării Audiențelor
 • Campaniile de Stabilizare
 •  
 • Auto vs. Manual placements
 •  
 • Cum analizăm performanța campaniilor
 •  
 • Cum facem A/B testing
 •  
 • Cum creăm și setăm un catalog de produse
 • DPA – ce sunt si cum le setezi
 • Retargetarea Dinamică +Upsell & Downsale
 • Rezultate Retargetare Dinamică
 • Targetarea publicului rece cu DPA
 •  
 • Ce este Dynamic Creative, cum îl implementăm și când îl folosim
 •  
 • Tot ce trebuie să știi despre CBO + Structuri de CBO eficiente
 • Optimizare CBO în Ads Manager
 •  
 • Câte reclame, câte adsets, ce fel de conținut și diferite structuri pe care sa le folosești pentru o eficiență mai mare
 •  
 • Cum iți duplici corect activele
 •  
 • Custom Conversions + Custom Events
 •  
 • Cum lansăm un cont nou
 • Cum importăm campanii dintr-un cont în altul
 •  
 • Cum funcționează licitația reclamelor
 •  
 • Manual Bidding – ce opțiuni avem
 • Minim RoAS
 • Target Cost
 • Cost Cap
 • Bid Cap
 •  
 • Ce sunt și cum funcționează
 • Reguli de acțiune și reacțiune
 • Stop Loss Rules
 • Adaptare Budget/Bid
 • Ce reguli folosesc eu la nivel de cont
 • Document: Cheatsheet Rules
 •  
 • Introducere la ce retargetari avem la dispoziție + intro funnels
 •  
 • Standard eCommerce Funnel
 • Funnel per produs
  eCommerce
 • Retargeting cu diferite obiective
 • Lead Generation Funnels
 • Engagement Funnels
 • Funnel Prelansare (Curs, produs, serviciu)
 • Funnel și strategie campanii de sales (Black Friday, CM, Summer Sale)
 • Funnel Omniprezență (combină Facebook Ads cu Email Marketing, engagemeent și Video Views)
 •  
 • Standard eCommerce Funnel
 • Funnel per produs
  eCommerce
 • Retargeting cu diferite obiective
 • Lead Generation Funnels
 • Engagement Funnels
 • Funnel Prelansare (Curs, produs, serviciu)
 • Funnel și strategie campanii de sales (Black Friday, CM, Summer Sale)
 • Funnel Omniprezență (combină Facebook Ads cu Email Marketing, engagemeent și Video Views)
 •  
 • Optimizarea Bugetului
 • Optimizare Bid-ului
 • Decizionarea opririi unei campanii/adset/ad
 • 1.Tipuri De Scalare V+H
 • 2. Multi Variant ABO Scalling
 • 3. Spider Strategy
 • 4. Dupe in CBO
 • 5. Low Budget Strategy
 • 6. CBO Scalling Bumps
 • 7. High Budget CBO Dupefest
 • 8. Accelerated Strategy
 • 9. High Buget Cost Cap CBO
 •  

Ce spun cursanții DoAds Like a Pro despre curs?

Ce primești mai concret în acest curs?

Ai acces la peste 75 de lecții video

Vei avea la dispoziție peste 20 de ore de conținut video în limba română din care să înveți de la A la Z să faci reclame eficiente și performante.

Platforma de curs DoAds

Am organizat toată informația într-o platformă super user-friendly ca să poți accesa și urmări cursul în ritmul tău, știind mereu unde ai rămas.

Intri în grupul de suport cu alți cursanți și foști cursanți

Vei începe cursul Facebook Ads în același timp alături de alți oameni care au aceleași scop ca și tine și vei putea întreba pe grupul de Facebook orice fel de întrebare ai avea.

Primești un set de 8 funnel-uri de vânzări

Îți ofer setul meu de 8 pâlnii de vânzări pe care le folosesc cu succes în strategiile mele și a clienților noștri din agenție

Regulile de automatizare DoAds

Te învăț cum să automatizezi cu ajutorul regulilor automate, dezvoltate chiar de mine și cum să economisesti bani și timp prețios.

Strategiile mele avansate de scalare și optimizare

Îți dau toate detaliile strategiilor mele avansate de scalare care aduc succes mereu și îți arăt cum le poți implementa în afacerea ta.

Experiența mea de peste 9 ani

Ești alături de un profesionist cu experiență îndelungată în reclamele pe Facebook pentru afacerile din online și eCommerce.

Structura completă de administrare a reclamelor

Structura completa de administrare a reclamelor: de la setare, testare, optimizare si scalare. Un proces si ciclu complet.

Câteva motive pentru care merită să te înscrii la cursul DoAds Mentorship

Vei lucra cu profesioniști recunoscuți chiar de către Facebook

Acum ai încă un motiv să fii alături de mine în DoAds Like a Pro!

După ani de activitate, agenția DoAds este oficial Marketing Partner și suntem listați pe Facebook Partner Directory.

Pe lângă asta, avem statusul oficial din partea Facebook de “Facebook Preferred Agency”, status care ne oferă tool-uri interne, training din partea Facebook, acces direct la support și multe statistici unice despre clienții noștri și piața românească de advertising

Merită oare investiția asta?

Știu că nu sunt puțini bani, dar te-ai gândit oare că asta va fi o investiție în educația ta? Și mai ales cât de mulți bani vei putea genera ulterior cu ceea ce ai învățat?

Gândește-te doar cât de repede îți vei recupera această investiție dacă vei aplica corect automatizarea reclamelor. Mie personal doar aceste reguli mi-au salvat mii bune de Euro.

Dar ce spui dacă doar implementarea unui funnel sau a strategiilor mele avansate îți vor aduce mai mulți clienți… deja vei fi mult mai câștigat decât dacă nu învestești acum în educația ta.

 

Vreau să învăț să fac reclame eficiente și performante

Cele mai frecvente întrebări

Investiția ta în cursul DoAds Mentorship este de 1197€.

Momentan nu oferim posibilitatea achitării cursului DoAds Mentorship în rate.

Vei plăti echivalentul în Lei a 1197€. 

Atunci când alegi să plătești fie cu cardul bancar fie prin transfer bancar, factura se va genera direct in moneda locala RON

Da. Vei putea accesa platforma cursantului pe viață din momentul în care începe cursul.

În toată această perioadă vei beneficia de actualizări ale cursului

Da. De îndată ce vei efectua plata îți vom emite factură fiscală pe persoană fizică sau persoană juridică în funcție de preferința ta.

Hai să facem o recapitulare a planului

Primesti acces la 75 de lectii video individuale (peste 22 de ore de conținut video)

Am împărțit cursul Facebook Ads în 75 de lecții video în care prezint toate detaliile despre subiectul discutat

Ai acces la platforma Cursului DoAdsLike a Pro

Am creat o platformă care să te ajute să înveți structurat. Vei găsi toate materialele cursului într-un singur loc și vei putea urmări de pe orice device.

Primești bonus încă un curs cu 7 ore de conținut video pentru promovarea afacerilor locale

La achiziție primești acces gratuit la încă un curs separat pentru promovarea afacerilor la nivel local. Prețul acestui curs este 200€, însă primești acces gratuit la el.

Esti alaturi de un expert cu experientă

După zeci de mii de campanii create, 9 ani experiență și peste 25 de milioane de Euro administrate ca buget, eu voi fi mentorul tău în acest curs și te voi învăța tot ce știu eu, ca și tu să ajungi la nivelul de expert în Facebook Ads după finalizarea cursului

Înveți să faci reclame exact cum ar face o agenție de succes

În cadrul agenției DoAds am lucrat cu sute de antreprenori și i-am ajutat să găsească succesul prin performanță și rezultate. Vei învăța să faci campaniile cum le facem în cadrul agenției, beneficiind astfel de toată experiența agenției

Ai acces la încă un bonus super valoros

Vei învăța cum poți face Email Marketing în eCommerce și cum îți poți crește astfel vânzările prin acest canal.

Înveți din situații reale

După cum am spus mai devreme, eu sunt un practician al Facebook Ads. Vei vedea lucrurile pe care ți le explic și în practică pe diferite conturi de publicitate și în situații reale

Nu pierde ocazia să devii chiar tu un expert în promovare plătită prin intermediul Facebook Ads!

Dacă ai nevoie de ajutor ne poți contacta la:

Adresă de email

help@doads.ro

Orar

Zilnic între orele: 09:00 - 18:00

Singurul curs de reclame plătite pe Facebook din Romania care te învață tehnicile și strategiile folosite cu succes într-o agenție de Online Advertising pentru clienții săi​