Live Audio Rooms Facebook

Facebook lansează competitorul lui ClubHouse – Live Audio Rooms

Facebook a lansat în Aprilie Live Audio Rooms, care e competitorul celor de la ClubHouse. Live Audio Rooms le permite utilizatorilor Facebook să țină conversații și discuții audio.
Read More
Viitorul reclamelor Facebook

Care este viitorul reclamelor Facebook?

Pe bună dreptate, după lansarea iOS 14 s-a văzut o scădere în performanță pe multe conturi. Principalul motiv este scăderea informațiilor raportate și lipsa de tracking.
Read More
statistici de marketing in 2021

Ce statistici de marketing ar trebui să știi în 2021

Dacă ești antreprenor sau specialist în marketing, știi cât de important este pentru o afacere să fie la curent cu noile trenduri și tehnologii în domeniul lor
Read More
ios14 si conversion api

iOS 14 și Conversion API – Tot ce trebuie să știi

Știu, am tot vorbit în perioada asta despre iOS 14 și impactul lor, dar întrebările și provocările apărute nu s-au oprit, așa că am decis să împărtășesc experiența mea cu schimbarea iOS 14 și tot ce am învățat în această perioadă.
Read More
Facebook renunta la Analytics

Facebook va retrage tool-ul Analytics

Probabil decizia a fost luată pentru că nu sunt mulți utilizatori care folosesc acest instrument. Însă nu va fi o schimbare ușor de digerat pentru cei care îl utilizează.
Read More

Trenduri în marketing de urmărit în 2021

Sunt o mulțime de idei și viziuni asupra trendurilor care vor urma în marketing. Cred, însă, că o anumită temă a cucerit anul acesta: Marketingul în 2021 pune accent pe empatie.
Read More
Social Media in Romania

Cele mai utilizate rețele sociale în România (2020)

Probabil ai auzit și tu că TikTok a depășit deja Instagram, ca număr de utilizatori în România și a ajuns pe locul 3. Sunt peste 5,4 milioane de utilizatori pe această rețea, în timp ce Instagramul înregistrează în jur de 5 milioane de utilizatori, în țară.
Read More

Cum ne vor afecta reclamele schimbările aduse de iOS 14 (Clarificări de la Facebook)

Am scris la finalul lunii Decembrie că Facebook se pregătește de update-ul iOS 14, a celor de la Apple.
Read More
Facebook renunță la Page Likes

La revedere Pages Likes

Facebook a anunțat recent în ultimul lor update câteva schimbări majore pentru Paginile de business (Pages).
Read More

IOS 14 -> sfârșitul reclamelor pe Facebook cum le știm în prezent?

Unii dintre voi știu că a fost lansat Apple iOS 14. Puțin și știu ce înseamnă pentru noi, marketerii, care din acest moment ne pierdem foarte multe capabilități în cadrul
Read More

Atrage mesaje din partea publicului tău țintă

Recent s-a anunțat că în strategia de promovare nu vom mai putea folosi audiențele prin care să retargetăm utilizatorii care au trimis mesaje pe pagina de Facebook sau pe contul
Read More

Personalizează reclamele dinamice

În strategia de marketing a unui e-commerce, campaniile de Catalog Sales (remarketing dinamic, cross sell și up sell) și reclamele care folosesc informații din catalogul de produse sunt nelipsite. Dar
Read More